16 Nisan 2015 Perşembe

F4 Kapısı Açık... 2-0

Uzun uzun yazılacak çok şey yok. Bu akşamı anlatmaya benim kelime dağarcığım yetmez. Muazzam bir ilk yarı oynadı Fenerbahçe. Hücumda, savunmada yapılacak ne varsa en doğru şekilde yaparak adeta şiir gibi bir ilk yarı izlettirdi bize. Türk basketbol takımlarının tarihindeki en mükemmel ilk yarı performanslarından biridir, belki de en iyisidir.


İkinci yarı rakip oyuna tutunmaya çalıştıysa da, kenardaki insan üstü varlık kontrolün kaybolmasına izin vermeden maçın bitmesini sağladı.

Deplasmana giderken sezon içeresindeki deplasman galibiyetlerinin verdiği özgüven ümit verici ama asıl önemli olan Maccabi bizi 3 maç üst üste yenebilecek seviyede bir takım değil. Olağanüstü durumlar devreye girmediği takdirde Madrid bileti hazır diyebiliriz.

Bu akşamın yıldızı da; çift haneli sayılara ulaşamadığı maçlardan sonraki maçlarda ortalaması 20.33 olan Andrew Goudelock. O kadar geniş bir rotasyona sahibiz ki ilk maç oynamayan Semih Erden, G-Lock'un bu performansı olmasa maçın yıldızı olmayı hak edecek bir oyun oynadı. onun da hakkını vermek lazım.



Sonuç olarak, muhtemelen Fenerbahçe Ülker bu sene iç sahada ki son Euroleague maçını oynadı. En azından benim tahminim ve temennim o yönde.

Totemi de yapmazsam olmaz... "In OBRA, we trust"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder