5 Nisan 2015 Pazar

Basiretsizlik

Türkiye'de yönetim kademesine gelen insanların profili son zamanlarda kötü yönde çok fazla değişti herkesin malumu. Peki sebep ne?

Kadrolaşma ilk aklıma gelen seçenek belki ama bence asıl sorun birisinden veyahut birilerinde emir almak, haber beklemek, icazet almak. Daha da çoğaltabiliriz bunu... Hayatın her alanında karar vermesi gereken kişilerin veremediği kararların doğurdu sonuçlar, ülkenin kutuplaşmasını beraberinde getiriyor.

Dün yaşanan hadiseden sonra Fenerbahçe'nin yaptığı açıklama ortada. Derler ki; olay aydınlanana kadar ligler tatil edilsin. Doğrudur, yanlıştır tartışılır ki benim kanaatim liglerin ertelenmesi gerektiği yönünde. Ama bizim iş bilir! federasyonumuz ne yaptı? Sadece Fenerbahçe'nin maçını erteledi. Hemen rakiplerin "sakatları olan Fenerbahçe'nin işine gelir bu karar" hezeyanı olayı unutturdu neredeyse. Haksız da sayılmazlar verilen karar yanlış oğlu yanlıştır.

Neyse uzun lafın kısası, bizi yönettiğini sanan aciz kişiler böyle kararlar vermeye devam ettiği sürece asıl mevzu unutulur, konuşulması istenen konu etrafında da insanlar kutuplaşır boş yere birbiriniz yer...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder